Pozastavení na dobu neurčitou

31. srpna 2014 v 12:05 | tomato
Ano je to tak, oznamuji neurčité pozastavení na neurčitou dobu. Proč? To je celkem lehká otázka, na kterou vám ihned odpovím. Jak jste si mohli povšimnout dlouho se tu neobjevil žádný článek, protože nejsou novinky a nálada. Navíc mám druhý blog, na kterém jsem častěji a stále tam mám co psát, což se o tomhle blogu říct nedá. Takže se tu nějakou dobu neobjevím, může jít klidně o pár měsíců nebo i o rok, uvidím, jak se mi bude chít. Neznamená to, že Matta nemám ráda, ale chybí mi nálada o něm psát články. Sami moc dobře víte, jak chuť do psaní je důležitá. Moc se omlouvám mým Affs. Ráda se s vámi spřátelím na druhém blogu.

Zatím se tu mějte. Nebojte, jedno se zase vrátím, slibuju :)
 

Matt přijal #IceBucketChalllenge

22. srpna 2014 v 9:29 | tomato |  Videos » Others
Asi už jste si už všimli, že novým hitem na většině sociálních sítí je #IceBucketChallenge. Jde o akci, která se objevuje převážně na twitteru a instagramu. O co jde. Jde o to, že se slavné osobnosti navzájem nominují a poté se polévají ledovu vodu. Výtěžek půjde na léčbu Amyotrofické laterární sklerózy, což je nemoc, která napadá mozek a vede k poškození svalů. Zatím se vybralo 31,5 milionů dolarů.

Matt přijal nominaci od Davida Ellisona, také daroval peníze. Sám nominoval Jamese Cartwrigtha, Lily James a Karen Gillan! Já osobně si video neskutečně užívám a těším se na Karen.


Rebecca Reids

15. srpna 2014 v 20:56 | tomato |  Gallery » Photoshoots » 2010

Mám tu další photshoot z roku 2010. Bude jich ještě celkem dost. Hrozně se mi líbí Mattovo tričko s Batmanem :))

image host image host image host image host image host

image host image host image host image host image host

image host image host


 


Rob Greig

12. srpna 2014 v 21:09 | tomato |  Gallery » Photoshoots » 2010

Mám tu další photoshoot z roku 2010, který nafotil Rob Greig. Matt je na některých fotkách společně se showrunnerem Doctora Who Steven Moffatem. Shoot je z doby, když se Matt získal roli 11th Doctora.

He's like 5 years old boy

5. srpna 2014 v 19:28 | tomato
Tohle s ničím nesouvisí, jen jsem se zasmála. Malý Matthew si hraje při natáčení Doctora Who :)



No name

5. srpna 2014 v 16:50 | tomato |  Gallery » Photoshoots » 2010

Tento photoshoot je z roku 2010. Nikde jsem bohužel nenašla jméno fotografa nebo název, za to se omlouvám. Toto jeden z prvních Mattových photoshootů.

image host image host image host image host image host

image host image host image host


»Matt Smith » Facts

3. srpna 2014 v 11:53 | tomato |  Matt Smith » Facts

»Plánoval být profesiálním fotbalistou, ale po zranění zad se začala věnovat herectví.

»Je nejmladším hercem, co kdyz ztvárnil postavu Doctora. Roli 11th Doctora získal, když mu 26 let. Proto je zapsán v Guinessově knize rekordů.

»Už na univerzitě měl přezdívku Doctor Who, protože nosil šálu, která silně připomínala šálu 4th Doctora, Toma Bakera.

»Barva motýlku 11th Doctora se liší, podle toho zda cestuje do minulosti nebo budoucnosti. Při cestování do minulosti nosí modrého motýlka, a do budoucnosti nosí červeného.

»Umí hrát na piáno, kytaru a flétnu.

»Je ateista. (Nevěřící v boha)

»Měří 181 cm.

»Chodil s modelkou Daisy Lowe, ale po roce a půl se rozešli, kvůli pracovní vytíženosti.

»Jeho sestra Laura je známou tanečnicí.

»Je velkým fanouškem seriálu True Blood.

»Je fanouškem fotbalového týmu Blackburn Rovers F.C.

»Jeho oblíbenou skupinou je Radiohead.

»Kvůli roli v divadelní hře That Face šel na sezení Anonymních alkoholiků.

»Na prázdninách v Brazílii se zamiloval do dívky, se kterou tam zůstal šest týdnů.

»Nosí pouze barevné nebo vzorované ponožky.

»Při focení každého photoshootu ukradne jeden pár ponožek.

»Rád fotí a čte poezii.

»Matt Smith » Filmography » Theater Plays

1. srpna 2014 v 16:04 | tomato

2003 » Murder in the Cathedral
2004 » The Master and Margarita
2004 » Fresh Kills
2005 » On the Shore of Wide World
2005-2006 » The History Boys
2006 » Burn/Chatroom/Citizienship
2007 » That Face
2007-2008 » Swimming with Sharks
2008 » That Face
2013 » American Psycho Musical

»Matt Smith » Filmography » TV Shows

1. srpna 2014 v 15:50 | tomato

2007 » Party Animals
2007 » Secret Diary of a Call Girl
2007 » The Street
2009 » Moses Jones
2010 - 2013 » Doctor Who
2010 » The Sarah Jane Adventures
2013 » An Adventure in Space
2013 » The Five(ish) Doctors Reboot

»Matt Smith » Filmography » Movies

1. srpna 2014 v 11:48 | tomato

2006 » Ruby in the Smoke
2007 » In Brugges
2007 » The Shadow in the North
2009 » Together
2010 » Womb
2011 » Christopher and His Kind
2012 » Bert and Dickie
2013 » Horrid Henry 2: The Movie
2014 » Lost River
2015 » Terminator: Genesis


Blog a aktivita

24. července 2014 v 17:53 | tomato |  Site » Articles
Nazdárek návštěvníci,
hlásí se vám Tomato s omlouvou za nulovou aktivitu. Jak jste si mohli povšimnout, začaly prázdniny, a tak se na blogu neobjevuje moc článků. Novinek sice není moc, ale i tak je tady stále, co psát. Navíc nemám náladu na to zasednout k počítači a začít psát článek. Opravdu se k tomu musím přemlouvat. Teď zrovna jsme na dovolené a relaxuji, odpočívám od školy a od všech ostatních starostí. Po celé prázdniny tedy očekávejte menší aktivitu. Hrozně se omlouvám mým Affs, že neobíhám, ale opravdu nemám náladu. Snad chápete.

Od pátku začnu psáááááát články!


Fan Expo Canada

19. července 2014 v 17:44 | tomato |  News
Matt Smith, 11th Doctor a jeden z hlavních herců z nadcházejícího Terminátora, který má premiéru příští léto, se objeví na Fan Expo v Kanadě. Expo bude trvat od 24. do 31. srpna. Fanoušci budou mít možnost se s Mattem vyfotit nebo získat jeho podpis. Pokusím se sem během expa, přidávat denně fotky a novinky.

Other - Virgin Atlantic Vivienne Westwood Party - 1st July

15. července 2014 v 18:57 | tomato |  Gallery » Public » Other
Matt se objevil párty Vivienne Westwood, která uváděla svou novou kolekci uniforem. Párty se konala 1. července ve Village Underground v Londýně.


image host image host image host image host image host



Candids - North London with Lily James - 8th June 2014

14. července 2014 v 18:04 | tomato |  Gallery » Public » Candids
Matt Smith si vyšel na rande se svou přítelkyní Lily James. Prošli se v severních ulicích Londýna, zajezdili si na kole a najedli se v pizzerii. Vše zakončili sklenkou vína. Vypadají spolu velmi spokojeně. Přeji si, aby jim to spolu dlouho vydrželo.


image host image host image host image host image host

image host image host image host image host image host

image host image host



Candids - With Lily James - 1st June 2014

13. července 2014 v 21:42 | tomato |  Gallery » Public » Candids
Paparazzi nachytali Matta společně s jeho přítelkyní Lily James, kterou můžete znát například Dowton Abbey. Bohužel jsem nenašla, kde byly focené.


imgbox imgbox


Kam dál


{Fan Clubs}